Beroepsopleiding Socratisch gespreksleider

Vier weekends, start najaar 2018., en

Nieuw

Vanaf het komende najaar bieden wij de beroepsopleiding Socratisch gespreksleider aan in de vorm van vier weekends:
10/11 november, 8/9 december, 19/20 januari en 16/17 februari.

Wat leer je?

Je leert een socratisch groeps- en tweegesprek leiden. Na afloop ben je in staat om in elke situatie en op elk moment een socratisch gesprek starten. In de opleiding oefen je intensief met elk onderdeel en al doende ontwikkel je je eigen begeleidingsstijl.

Voorkennis

Om met succes te kunnen deelnemen heb je geen speciale voorkennis nodig. Drie maanden van tevoren krijg je een reader om je alvast in te lezen. Heb je al eerder aan een socratisch gesprek deelgenomen? Dat is zeker een voordeel, maar geen vereiste. Als je wilt kun je die ervaring van tevoren opdoen op een van onze introductiedagen.

Kosten, inschrijving, korting

Groepsomvang: max. 9 deelnemers
Kosten: Voor de gehele opleiding bedragen de kosten € 2375,-. Dit is inclusief:

  • Verblijf op 1-persoonskamer
  • Alle maaltijden
  • Gehele opleiding
  • Toezending van de reader per post

De kosten van de gehele opleiding (inclusief alle maaltijden en verblijf op 1-persoonskamer) bedragen. (vrij van BTW wegens CRKBO-registratie).
Begeleiding: Hans Bolten
Aanmelden

Voorinschrijving 2018

Je kunt zonder enige kosten of verplichtingen een voorinschrijving doen. We houden dan kosteloos een plek voor je vrij zolang er ruimte is. Je krijgt enkele keren bericht over het verloop van de inschrijvingen en we brengen je op de hoogte als de opleidingsweek waarvoor je een voorinschijving hebt gedaan bijna vol is. Je kunt dan beslissen om je definitief aan te melden.Je zult dus niet achter het net vissen en als je besluit om niet mee te doen is er niets aan de hand.
Je kunt je voorinschrijven op het aanmeldingsformulier.