Menu

Over de kunst van het vragenstellen …

Nele Bracke

Nele Bracke
Account Manager DSM,Benelux

Staat in top 3 van beste opleiding ooit die ik gevolgd heb. Je krijgt een model waarmee je direct aan de slag kunt om iemand echt te begrijpen. Een kunst, die je moet blijven oefenen, vandaar dat ik steeds geïnteresseerd ben om een nieuwe sessie te volgen.

>
Jaap-Willem Mol

Jaap-Willem Mol
Fan van onderwijs!
.

Een training die je denken beïnvloedt: na de training lukt het niet om níet te luisteren naar wat iemand zegt. Ik doe veel tekstanalyse en na de training zie ik veel meer uitspraken waarvan ik opeens wil weten wat ze eigenlijk betekenen. Dat maakt mijn advies stukken scherper.

>
gabriel anthonio

Prof. Dr. Gabriël Anthonio, bestuurder en hoogleraar

Hans Bolten is een uitstekende luisteraar en scherpe vragensteller. Meesterlijk!
Hij geeft leerzame feedback aan de deelnemers. Mijn manier van luisteren en vragen stellen is er door verrijkt. Dank!

>
stefan kuijken

Stefan Kuijken, Senior adviseur, trainer, coach

De 2-daagse training heeft mij zeer veel opgeleverd. Dagelijks pas ik het geleerde (de beschaming) toe en heb in de begeleiding van managers en professionals al verrassende resultaten geboekt. Naast het krachtige effect van ‘de kunst van het vragen’ stellen is het voor mij én voor diegenen die ik in hun ontwikkeling ondersteun ook nog eens erg leuk om te doen.

Reginald:
“Wie vernieuwende antwoorden zoekt begint best met het stellen van andere vragen.” A-Switch bvba begeleidt organisaties die van een productgerichte naar een relatiegericht visie willen groeien. Die noodzaak wordt ingegeven door: een verhoogde concurrentie druk, het verlies van trouwe klanten of het feit dat het product alleen het verschil niet meer maakt. Wij zien de opleiding “De kunst van het vragenstellen.” als een vaardigheidstraining die onze klanten inspireert bij het zoeken van antwoorden op deze complexe uitdagingen.
AGENDA

Socraticus: 30 juni-4 juli en
25-30 augustus.
Socratisch gespreksleider: 14-19 juli.

17-18 juni (ma/di)
30 sep - 1 okt (ma/di)
28-29 okt (ma/di)
2-3 dec (ma/di)

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.