Menu

Beroepsopleiding Socratisch gespreksleider

Vier weekends, voorjaar 2020

Dit najaar kun je deelnemen aan de beroepsopleiding Socratisch gespreksleider,
De opleidingsdata voor najaar 2019 worden half mei vastgesteld en zijn op deze pagina dan te zien.

Wat leer je?

Je leert een socratisch groeps- en tweegesprek leiden. Na afloop ben je in staat om in elke situatie en op elk moment een socratisch gesprek te starten. In de opleiding oefen je intensief met elk onderdeel en al doende ontwikkel je je eigen begeleidingsstijl.

Voorkennis

Om met succes te kunnen deelnemen is geen speciale voorkennis nodig. Van tevoren krijg je een reader om je alvast in te lezen. Heb je al eerder aan een socratisch gesprek deelgenomen? Dat is zeker een voordeel, maar geen vereiste. Als je wilt kun je die ervaring van tevoren opdoen op een van onze introductiedagen.

Kosten, inschrijving, korting

Groepsomvang: max. 9 deelnemers
Kosten: Voor de gehele opleiding bedragen de kosten € 2375,- (geen BTW wegens CRKBO-registratie). Bij aanmelding vóór 28 oktober bedraagt de vroegboekkorting € 250,-. In de prijs is inbegrepen:

  • Verblijf op 1-persoonskamer
  • Alle maaltijden
  • Gehele opleiding
  • Reader en andere cursusmaterialen

Begeleiding: Hans Bolten

Programmatijden

Zaterdag

9:00 – 12:30 Ochtendprogramma
12:30 Lunch
14:00 – 17:30 Middagprogramma
18:00 Diner
19:30 – 21:30 Avondprogramma

Zondag

9:00 – 12:30 Ochtendprogramma
12:30 Lunch
13:30 – 16:30 Middagprogramma

Voorinschrijving 2018

Je kunt zonder enige kosten of verplichtingen een voorinschrijving doen. We houden dan kosteloos een plek voor je vrij zolang er ruimte is. Je krijgt enkele keren bericht over het verloop van de inschrijvingen en we brengen je op de hoogte als de opleidingsweek waarvoor je een voorinschijving hebt gedaan bijna vol is. Je kunt dan beslissen om je definitief aan te melden.Je zult dus niet achter het net vissen en als je besluit om niet mee te doen is er niets aan de hand.
Je kunt je voorinschrijven op het aanmeldingsformulier.

Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan.