Menu

Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Boltentraining is een opleidings- en trainingsburo met hoog-gekwalificeerde en eigenzinnige mensen, die werken vanuit een filosofische achtergrond. Ons doel is mensen te helpen in de ontwikkeling van denk-, spreek en vraagvaardigheden. Boltentraining is geregistreerd als opleidingsinstituut bij het CRKBO en biedt alle training en opleiding aan vrij van BTW.
Meer over ons…>>

Wat doen wij?

Wij zetten mensen aan het denken – samen denken en samen spreken. We doen dat in een open aanbod van opleidingen en trainingen, dat we ook in-company uitvoeren. Dat kunnen workshops zijn van enkele uren, tot opleidingen van 6 dagen. Onze werkwijze is ten alle tijde zeer praktisch en interactief – we sluiten direkt aan bij de deelnemers, van wat voor nivo dan ook.
Meer over wat wij doen…>>

Voor wie werken wij?

Aan onze open trainingen nemen mensen uit zeer uiteenlopende beroepen deel: adviseurs en coaches, leidinggevenden en pr-functionarissen, onderwijsgevenden en mensen in de zorgsector.
Wij verzorgen in-company trainingen in eigenlijk alle sectoren: financiële dienstverlening, overheid, onderwijs, (geestelijke) gezondheidszorg.
Meer over voor wie wij werken…>>